Kindle Forum banner
141 - 160 of 440 Posts
Właśnie odkryłem Alexę i WOW, to sprawia, że ​​mój świat jest o wiele lepszy. Jest inteligentna, wydajna, skuteczna i w rozsądnej cenie. I doskonały komunikator. DOKŁADNIE to, czego wszyscy potrzebujemy!

Zdecydowanie jest teraz na mojej liście „go-to” dla wszystkich przyszłych książek. Gorąco polecam.

Discussion starter · #144 ·
HN Wake said:
Właśnie odkryłem Alexę i WOW, to sprawia, że mój świat jest o wiele lepszy. Jest inteligentna, wydajna, skuteczna i w rozsądnej cenie. I doskonały komunikator. DOKŁADNIE to, czego wszyscy potrzebujemy!

Zdecydowanie jest teraz na mojej liście "go-to" dla wszystkich przyszłych książek. Nie mogę polecić wyżej.
Dziękuję! ;)

Luty jest już zarezerwowany! Teraz rezerwacja na marzec, ludzie!

Zapomniałem dodać: 20% zniżki powraca na ograniczony czas! Prześlij swoje książki za pośrednictwem strony internetowej.

Discussion starter · #150 ·
Kwiecień jest już zarezerwowany, a w maju pozostało tylko kilka wolnych terminów! Proszę rezerwować z wyprzedzeniem, jeśli mnie Państwo potrzebują!

Discussion starter · #153 ·
Maj jest już zarezerwowany, a czerwiec szybko się zapełnia, więc prosimy o wcześniejszą rezerwację! W ciągu najbliższych 3 miesięcy nie będę przyjmować tak wielu książek.

Bardzo pod wrażeniem usługi korekty Aleksy. Od jakiegoś czasu szukałem drugiego korektora i bardzo się cieszę, że natknąłem się na jej wątek. Jak dotąd sprawdziła dla mnie dwie książki i uważam, że jest dokładna, kompetentna i szybka.

Discussion starter · #155 ·
Riven said:
Bardzo pod wrażeniem usługi korekty tekstu Alexy. Od jakiegoś czasu szukałem drugiego korektora i bardzo się cieszę, że trafiłem na jej wątek. Do tej pory sprawdziła dla mnie dwie książki i stwierdziłem, że jest dokładna, kompetentna i szybka.
Dziękuję!!

Czerwiec jest już zarezerwowany, ludzie! Teraz rezerwacje na lipiec!

141 - 160 of 440 Posts