Czy twoja fabuła splata się i kołysze jak pociąg towarowy stąpający po złym torze z prędkością dziesięciu mil na godzinę? Czy błędy typograficzne wyrastają jak chwasty wzdłuż linii kolejowej? Spokojnie, pisarzu. Held Editing może skierować Cię na właściwy tor! (Gra słów z radością zamierzona.
) Jestem redaktorem, który ściśle współpracuje ze swoimi klientami, wysyłając im regularne aktualizacje i zapytania, ponieważ wierzę, że redagowanie jest procesem współpracy. To jest Twój manuskrypt, a nie mój. Jestem tu tylko po to, aby pomóc Twojej pracy zabłysnąć jak wypolerowane szyny wbite w świeże podkłady. Oferuję korektę i redakcję liniową oraz korektę. Ale moja praca obejmuje znacznie więcej niż tylko upewnienie się, że gramatyka Twojej prozy jest w porządku, a Twoje pismo jest wolne od błędów typograficznych. Jeśli na przykład piszesz powieść detektywistyczną, a on/ona jest sympatycznym detektywem, zaoferuję Ci sugestie dotyczące fabuły i/lub szczegółów postaci, które pomogą zapewnić, że Twoi czytelnicy będą kibicować Twoim bohaterom. Żadne oprogramowanie do edycji, jakie kiedykolwiek powstało, nie może zaoferować pisarzom takiego zachęcania, ponieważ technologia jest bezosobowa, a ja zawsze wnoszę osobisty akcent do mojej pracy redakcyjnej, ponieważ kocham swoją pracę i chcę, aby moi klienci odnieśli sukces.
Pracuję nad tymi gatunkami:
Mysteria (twardo gotowany detektyw, amator detektyw lub postępowanie policyjne; proszę, bez dramatu sądowego)
Historyczny (bez preferencji)
Western (bez preferencji)
Akcja-przygoda (bez preferencji)
Pracuję również z fantasy (proszę, nic zbyt mrocznego), literackim (również), romansem (tylko poważnym, zwłaszcza romantycznym suspensem) i sci-fi (proszę, nic mrocznego i dystopijnego). Współpracuję również z autorami literatury faktu (dowolny temat z wyjątkiem matematyki i polityki, proszę).
Masz coś krótszego niż książka, z czym potrzebujesz pomocy? Redaguję również wszystko, od artykułów i opowiadań po listy do redakcji i posty na blogach.
No dalej. Wprowadźmy Cię na właściwy tor!
Strona internetowa: www.heldediting.com
Facebook: www.facebook.com/heldeditingservices
E-mail: heldediting AT gmail DOT com
Aktualizacja: Wszyscy nowi klienci kwalifikują się do 25% zniżki na dowolną usługę edycyjną.
Referencje
"Jestem bardzo zadowolony z pracy redakcyjnej, którą Tony wykonał nad moją ostatnią powieścią. Nie tylko przerobił ją w sprawny sposób, ale także dostarczył mi aktualne aktualizacje i zasięgnął mojej opinii na temat sugerowanych zmian."
Stephen Randorf, autor serii Detective Bass Mystery
"Współpraca z Tonym Heldem pomogła mi znacznie ulepszyć moją książkę, dodać potrzebne sceny/rozdziały i usunąć zbędne elementy. Jego opinie rozdział po rozdziale były szczegółowe i wskazywały, gdzie potrzebowałem rozwoju postaci lub sceny, miałem niespójności z dowolnego punktu w książce do innego lub po prostu to dopiąłem i uwielbiał to. Odpowiadał mi na czas i nie mogłem być bardziej zadowolony z tego doświadczenia. Gorąco polecam współpracę z Tonym."
Patrick Adams
Właściciel, Patrick Adams Books
(Proszę wybaczyć poniższy niechlujny wątek. Moja firma przeszła dużą ewolucję od czasu, gdy po raz pierwszy założyłem sklep w 2013 roku.)
Pracuję nad tymi gatunkami:
Mysteria (twardo gotowany detektyw, amator detektyw lub postępowanie policyjne; proszę, bez dramatu sądowego)
Historyczny (bez preferencji)
Western (bez preferencji)
Akcja-przygoda (bez preferencji)
Pracuję również z fantasy (proszę, nic zbyt mrocznego), literackim (również), romansem (tylko poważnym, zwłaszcza romantycznym suspensem) i sci-fi (proszę, nic mrocznego i dystopijnego). Współpracuję również z autorami literatury faktu (dowolny temat z wyjątkiem matematyki i polityki, proszę).
Masz coś krótszego niż książka, z czym potrzebujesz pomocy? Redaguję również wszystko, od artykułów i opowiadań po listy do redakcji i posty na blogach.
No dalej. Wprowadźmy Cię na właściwy tor!
Strona internetowa: www.heldediting.com
Facebook: www.facebook.com/heldeditingservices
E-mail: heldediting AT gmail DOT com
Aktualizacja: Wszyscy nowi klienci kwalifikują się do 25% zniżki na dowolną usługę edycyjną.
Referencje
"Jestem bardzo zadowolony z pracy redakcyjnej, którą Tony wykonał nad moją ostatnią powieścią. Nie tylko przerobił ją w sprawny sposób, ale także dostarczył mi aktualne aktualizacje i zasięgnął mojej opinii na temat sugerowanych zmian."
Stephen Randorf, autor serii Detective Bass Mystery
"Współpraca z Tonym Heldem pomogła mi znacznie ulepszyć moją książkę, dodać potrzebne sceny/rozdziały i usunąć zbędne elementy. Jego opinie rozdział po rozdziale były szczegółowe i wskazywały, gdzie potrzebowałem rozwoju postaci lub sceny, miałem niespójności z dowolnego punktu w książce do innego lub po prostu to dopiąłem i uwielbiał to. Odpowiadał mi na czas i nie mogłem być bardziej zadowolony z tego doświadczenia. Gorąco polecam współpracę z Tonym."
Patrick Adams
Właściciel, Patrick Adams Books
(Proszę wybaczyć poniższy niechlujny wątek. Moja firma przeszła dużą ewolucję od czasu, gdy po raz pierwszy założyłem sklep w 2013 roku.)