Kindle Forum banner
61 - 80 of 110 Posts
Discussion starter · #61 ·
Niedawno ukończyłem dwie edycje dla dwóch bardzo zadowolonych klientów. :)

Discussion starter · #62 ·
Oprogramowanie do edycji gramatyki może zapewnić podstawową pomoc gramatyczną, ale czy taka technologia może dawać sugestie, jak poprawić składnię? Z mojego doświadczenia, nie. Dlatego żywy, oddychający edytor robi całą różnicę w upewnianiu się, że Twoja książka jest gotowa do publikacji.

Jeśli ktoś szuka redaktora, nie szukaj dalej. Tony Held zredagował 18 moich kryminałów/thrillerów. Kilka z nich stało się nawet bestsellerami na Amazonie. Można je znaleźć tutaj http://amzn.to/2C0e5V5

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące współpracy z Tonym, zapraszam do kontaktu przez PW. Z przyjemnością na nie odpowiem :)

Thomas

Discussion starter · #64 ·
Dziękuję za miłe słowa, Tom. :)

Discussion starter · #65 ·
Nadal przyjmuję nowych klientów.

TonyWrites said:
Oprogramowanie do edycji gramatyki może zapewnić podstawową pomoc gramatyczną, ale czy taka technologia może dać Ci sugestie, jak poprawić składnię? Z mojego doświadczenia wynika, że nie. Dlatego żywy, oddychający redaktor robi ogromną różnicę w upewnianiu się, że Twoja książka jest gotowa do publikacji.
Jestem po prostu ciekawy... Co robisz z książką klienta, jeśli jest ona nie do uratowania i w takim stopniu, że powinni po prostu zrezygnować z pisania? Edytujesz ją i życzysz im wszystkiego najlepszego? A może oferujesz im trochę twardej miłości?

Discussion starter · #67 ·
Dpock said:
Jestem po prostu ciekawy... Co robisz z książką klienta, jeśli nie da się jej uratować i do tego stopnia, że powinni po prostu zrezygnować z pisania? Edytujesz ją i życzysz im wszystkiego najlepszego? A może oferujesz im trochę twardej miłości?
Jestem ciekaw, dlaczego pytasz.

Discussion starter · #68 ·
25% zniżki na dowolną usługę edycji dla wszystkich nowych klientów jest teraz stałe, wraz z dodatkowymi 10% dla członków Kboards.

Discussion starter · #69 ·
Miejsca są wciąż dostępne.

Dpock said:
Jestem po prostu ciekawy... Co robisz z książką klienta, jeśli nie da się jej uratować i do tego stopnia, że powinni po prostu zrezygnować z pisania? Zredagować ją i życzyć im wszystkiego najlepszego? A może zaoferować im trochę twardej miłości?
TonyWrites said:
Jestem ciekaw, dlaczego pytasz.
Tak, to ciekawe pytanie.

Discussion starter · #71 ·
D. A. J. F. said:
Tak, to ciekawe pytanie.
Cóż, rozważyłem to pytanie i moja odpowiedź jest następująca: jeśli uważam, że książka klienta wymaga poważnych poprawek, wtedy robię edycję rozwojową, w której udzielam klientowi porad, jak poprawić fabułę, tempo itp. Edycja rozwojowa jest zawsze najlepszym sposobem na uratowanie książki, która ma problemy z fabułą, skupieniem się na literaturze faktu lub jakimkolwiek innym problemem, który czai się na jej stronach.

Discussion starter · #72 ·
Szczęśliwego nowego roku. :)

Discussion starter · #73 ·
Held Editing Services LLC jest nadal otwarte, a ja również oferuję dodatkowe zniżki ze względu na wpływ ekonomiczny COVID-19.

Discussion starter · #74 ·
Dodatkowe zniżki pozostają dostępne ze względu na trwającą pandemię.

Discussion starter · #75 ·
Nowy rok, nowy wygląd wątku. :)

Discussion starter · #76 ·
Dodatkowe zniżki są nadal oferowane wszystkim klientom ze względu na ciągły wpływ ekonomiczny COVID-19.

Discussion starter · #77 ·
Held Editing jest wciąż otwarte i akceptuje nowych klientów.

Discussion starter · #78 ·
Nowi klienci mile widziani.

Discussion starter · #79 ·
Nowi klienci są wciąż mile widziani.

Discussion starter · #80 ·
Szczęśliwego Nowego Roku, ludzie. :) Moje drzwi są wciąż otwarte dla nowych klientów.

61 - 80 of 110 Posts