Kindle Forum banner
21 - 40 of 440 Posts
alexabooks said:
Cześć Steven!
Mogłabym zrobić wyjątek, widząc jak wspaniale wygląda Twoja pierwsza książka, ale tylko w regularnej cenie. Byłoby to 200 dolarów, nawet z rabatem dla "nowego autora". Tak duże książki wymagają dużo czasu, więc będę musiała przesunąć 3 lub 4 autorów, aby znaleźć na to czas :)
Ale jeśli nadal jesteś zainteresowany, prześlij ją przez moją stronę internetową, jak tylko będziesz gotowy.

Alexa
Doskonale. Wkrótce skontaktuję się z Tobą za pośrednictwem Twojej strony. Wciąż zbieram roboczy projekt. Prawdopodobnie jeszcze tydzień lub dwa.

Discussion starter · #23 ·
Steven Kelliher said:
Doskonale. Wkrótce skontaktuję się z Tobą za pośrednictwem Twojej strony. Wciąż przygotowuję roboczy projekt. Prawdopodobnie jeszcze tydzień lub dwa.
Jestem zarezerwowany na najbliższe dwa tygodnie, ale będę pamiętał o Twojej książce! :)

Discussion starter · #24 ·
Steven Kelliher said:
Doskonale. Wkrótce skontaktuję się z Tobą za pośrednictwem Twojej strony. Wciąż przygotowuję roboczy projekt. Prawdopodobnie zajmie to jeszcze tydzień lub dwa.
Właściwie podzieliłbym to na dwie części, abyś mógł zapłacić drugą połowę po zobaczeniu, co znalazłem w pierwszych 100 tysiącach. To jest w końcu duży projekt :)

Niedawno dodałem Alexę jako drugiego redaktora, aby przejrzeć wszystkie 12 moich książek. Nie tylko jej stawki są świetne, jej praca jest wyjątkowa, ale także zniosła moje absurdalnie krótkie terminy (i mnie również).

Discussion starter · #26 ·
Do wszystkich, którzy czekali na specjalną ofertę, oto ona! Zgłoś swoją książkę do korekty już dziś i zapłać tylko 50 $, bez względu na jej wielkość.

Proszę sprawdź ten post, aby uzyskać więcej szczegółów i przejdź do mojej strony internetowej, aby przesłać swoją książkę.

Proszę zauważyć, że oferta specjalna dotyczy sytuacji, gdy mam trochę wolnego czasu pomiędzy regularnymi zamówieniami, więc mogę podać tylko przybliżony przedział czasowy (około 7 dni). Nadal będziesz musiał wysłać mi książkę i płatność od razu, abym mógł zacząć ją czytać, gdy tylko będę miał taką możliwość. Wszystko inne pozostanie takie samo i dołożę wszelkich starań, aby pomóc Ci znaleźć każdy błąd w Twoim manuskrypcie.

Powodzenia! ;)

Discussion starter · #27 ·
alexabooks said:
Dla wszystkich, którzy czekali na specjalną ofertę, oto ona! Zgłoś swoją książkę do korekty już dziś i zapłać tylko 50 $, bez względu na to, jak duża jest.

Proszę sprawdź ten post, aby uzyskać więcej szczegółów i przejdź do mojej strony internetowej, aby przesłać swoją książkę.

Proszę zauważyć, że oferta specjalna dotyczy sytuacji, gdy mam trochę wolnego czasu pomiędzy regularnymi zamówieniami, więc mogę podać tylko przybliżony ramy czasowe (około 7 dni). Nadal będziesz musiał wysłać mi książkę i płatność od razu, abym mógł zacząć ją czytać, gdy tylko będę miał taką możliwość. Wszystko inne pozostanie takie samo i dołożę wszelkich starań, aby pomóc Ci znaleźć każdy błąd w Twoim manuskrypcie.

Powodzenia! ;)
Jak dotąd był to pracowity miesiąc, ale mam wystarczająco dużo czasu na kolejną ofertę specjalną! Przeczytaj zasady przed przesłaniem ;)

Alexa była jedną z dwóch korektorek mojej ostatniej książki i byłem zadowolony z jej pracy. Wciąż nie mogę uwierzyć, że po długiej edycji i wielu przejściach wciąż coś umyka, ale Alexa je znalazła. Szybko i łatwo się z nią pracowało i nie mogę się doczekać, aż ponownie skorzystam z jej usług przy następnej książce!

Cześć,

Czy nadal jesteś dostępny do korekty? Szukam kogoś, kto jak najszybciej przeczyta moją historię o długości 87 000 słów!  Została już zredagowana, potrzebuję tylko tego ostatniego sprawdzenia.

Dzięki
Sophie

Discussion starter · #32 ·
sophia ann said:
Cześć,
Czy jesteś nadal dostępny do korekty? Szukam kogoś, kto mógłby przeczytać moją historię o długości 87 000 słów JAK NAJSZYBCIEJ!  Została już zredagowana, potrzebuję tylko tego ostatniego sprawdzenia.
Dzięki
Sophie
Jeśli to pilne, mogę sprawdzić Twoją książkę po tej, którą teraz czytam. Zajmie to 3-4 dni. Sprawdziłem Twoją próbkę i wygląda na wystarczająco czystą. Prześlij swoją książkę za pośrednictwem strony internetowej, a ja natychmiast się z Tobą skontaktuję! :)

Mam pytanie. Jak by się Pan/Pani poczuł/a, zostawiając komentarze podczas korekty? Nie zmieniając rzeczy tak, jak mógłby to zrobić redaktor, ale wskazując na rzeczy, które Pana/Pani zdaniem wymagają poprawy?

Discussion starter · #36 ·
Evenstar said:
Mam pytanie. Jak byś się poczuł, zostawiając komentarze podczas korekty? Nie zmieniając rzeczy tak, jak mógłby to zrobić redaktor, ale wskazując na rzeczy, które Twoim zdaniem wymagają dopracowania?
Masz na myśli coś w rodzaju beta-readera? Korekta wliczona w cenę czy tylko krytyka? Kiedy czytam korektę, zawsze wskazuję na niespójności fabularne lub cokolwiek dziwnego.

alexabooks said:
Masz na myśli coś w rodzaju beta-readera? Włącznie z korektą, czy tylko krytykę? Kiedy czytam korektę, zawsze zwracam uwagę na nieścisłości fabularne lub cokolwiek dziwnego.
Po prostu korektor, który również zostawia notatki. Przypuszczam, że to trochę jak beta-reader, który czyta korektę.
Po prostu z żalem próbuję znaleźć kogoś, kto potrafi robić to, co robił mój ostatni. Zwykł zostawiać humorystyczne komentarze na temat moich dziur fabularnych i kiedy ktoś robił rzeczy niezgodne z charakterem. Tego typu rzeczy.

Discussion starter · #38 ·
Evenstar said:
Po prostu korektor, który również zostawia notatki. Przypuszczam, że to trochę jak beta-czytelnik, który sprawdza.
Niestety, próbuję znaleźć kogoś, kto potrafi robić to, co robił mój ostatni. Zwykł zostawiać humorystyczne komentarze na temat moich dziur fabularnych i kiedy ktoś robił rzeczy niezgodne z charakterem. Tego typu rzeczy.
Oczywiście! Jeśli chodzi o książki, jestem dość krytyczny, więc jeśli jest coś choć trochę dziwnego lub głupiego, nie mogę tego zignorować. Zazwyczaj zatrzymuję te rzeczy dla siebie :D
Przy okazji, Twój potężny post na temat słów kluczowych zmienił moje życie :-* ;D (i jeszcze 3 autorów).

alexabooks said:
Oczywiście! Jeśli chodzi o książki, jestem dość krytyczna, więc jeśli jest coś choć trochę dziwnego lub głupiego, nie mogę tego zignorować. Zazwyczaj trzymam te rzeczy dla siebie :D
Przy okazji, Twój potężny post o słowach kluczowych zmienił moje życie :-* ;D (i 3 innych autorów).
SPRZEDANE! LOL
Wypełnię Twój formularz zgłoszeniowy, kiedy wrócimy z przerwy semestralnej x

Discussion starter · #40 ·
Evenstar said:
SPRZEDANE! LOL
Wypełnię Twój formularz zgłoszeniowy, gdy wrócimy z przerwy semestralnej x
Świetnie! Nie mogę się doczekać ;) Myślę, że czytałem jeden z Twoich darmowych materiałów kilka lat temu :)

21 - 40 of 440 Posts