NOWA USŁUGA - PRZYKŁADOWA KRYTYKA (50 $)
Minęło trochę czasu, odkąd zaktualizowałem ten temat, biorąc pod uwagę całą pracę, którą otrzymuję od moich stałych klientów

Ale pomyślałem, że mogę znaleźć trochę czasu na nową usługę, zwłaszcza że wielu autorów, którzy się ze mną kontaktują, dopiero publikuje swoją pierwszą książkę.
Autorzy często pytają mnie, co myślę o ich książkach, i chętnie pomagam i dzielę się swoimi przemyśleniami i wszystkim, z wyjątkiem tego, że wydaje się to trochę wsteczne, aby wskazywać problemy, które i tak nie zostaną naprawione. Potrzebujesz krytyki na długo przed korektą i redakcją, aby móc faktycznie zastosować wszystko, czego się nauczyłeś, i naprawić problemy, zanim wydasz setki dolarów na redakcję. Poza tym idea poprawiania całej książki zamiast natychmiastowego zauważania błędów i pracy nad nimi w miarę postępów zawsze mnie denerwowała.
Dlatego postanowiłem zaoferować nową usługę -
przykładową krytykę.
Przeczytam pierwsze kilka rozdziałów Twojej książki (do 10 tys.) i przekażę Ci szczegółową krytykę. Przeanalizuję Twój styl pisania, scenerię, charakterystykę postaci, fabułę, punkt widzenia, budowanie świata; wskażę błędy gramatyczne i złe użycie słów; naprawię strukturę zdań i luki w fabule. Ponadto dam Ci szczerą i (przeważnie) obiektywną opinię na temat Twoich początkowych rozdziałów, postaci, historii itp.
Robię to głównie dla nowych autorów, ale oczywiście każdy może
przesłać swoją książkę za pośrednictwem mojej strony internetowej i zobaczyć, czy mogę pomóc w ulepszeniu ich pisania.
P.S. Jeśli ktoś potrzebuje mnie do korekty, 14 i 21 listopada są wolne!