Kindle Forum banner
41 - 60 of 440 Posts
Discussion starter · #42 ·
Miejsca na lato zapełniają się bardzo szybko, czerwiec jest już zarezerwowany, ale jeśli ktoś potrzebuje korektora na lipiec, prosimy o przesłanie książki za pośrednictwem mojej strony internetowej.

Złożyłem wniosek za pośrednictwem Państwa strony internetowej. Mam nadzieję, że się powiódł. Prawdziwe imię to Jason.

Discussion starter · #48 ·
lostones said:
To wspaniale. Moja książka ma 500 000 słów. Czy to w porządku? LOL To omnibus.
O ile jest gotowa do korekty i jesteś gotowy zapłacić za nią 650 $ i poczekać miesiąc, nie mam nic przeciwko temu :D To w zasadzie 5 książek. Poza tym co miesiąc mam stałych klientów, więc od czasu do czasu musiałbym ją odłożyć.

Jeśli mnie potrzebujesz, po prostu użyj strony internetowej, aby przesłać swoją potworną książkę!

Discussion starter · #50 ·
Wyjeżdżam na wakacje, więc będę niedostępny przez około 10 dni, ale zapraszam do przesyłania książek za pośrednictwem strony internetowej.
Liczba zgłoszeń na wrzesień i październik będzie ograniczona do 4, więc jeśli mnie potrzebujesz, zarezerwuj miejsce z wyprzedzeniem. (Mam stałych klientów, którzy również co miesiąc przesyłają książkę).
Zgłoszenia na sierpień są już zamknięte.

Discussion starter · #51 ·
NOWA USŁUGA - PRZYKŁADOWA KRYTYKA (50 $)

Minęło trochę czasu, odkąd zaktualizowałem ten temat, biorąc pod uwagę całą pracę, którą otrzymuję od moich stałych klientów :) Ale pomyślałem, że mogę znaleźć trochę czasu na nową usługę, zwłaszcza że wielu autorów, którzy się ze mną kontaktują, dopiero publikuje swoją pierwszą książkę.

Autorzy często pytają mnie, co myślę o ich książkach, i chętnie pomagam i dzielę się swoimi przemyśleniami i wszystkim, z wyjątkiem tego, że wydaje się to trochę wsteczne, aby wskazywać problemy, które i tak nie zostaną naprawione. Potrzebujesz krytyki na długo przed korektą i redakcją, aby móc faktycznie zastosować wszystko, czego się nauczyłeś, i naprawić problemy, zanim wydasz setki dolarów na redakcję. Poza tym idea poprawiania całej książki zamiast natychmiastowego zauważania błędów i pracy nad nimi w miarę postępów zawsze mnie denerwowała.

Dlatego postanowiłem zaoferować nową usługę - przykładową krytykę.

Przeczytam pierwsze kilka rozdziałów Twojej książki (do 10 tys.) i przekażę Ci szczegółową krytykę. Przeanalizuję Twój styl pisania, scenerię, charakterystykę postaci, fabułę, punkt widzenia, budowanie świata; wskażę błędy gramatyczne i złe użycie słów; naprawię strukturę zdań i luki w fabule. Ponadto dam Ci szczerą i (przeważnie) obiektywną opinię na temat Twoich początkowych rozdziałów, postaci, historii itp.

Robię to głównie dla nowych autorów, ale oczywiście każdy może przesłać swoją książkę za pośrednictwem mojej strony internetowej i zobaczyć, czy mogę pomóc w ulepszeniu ich pisania.

P.S. Jeśli ktoś potrzebuje mnie do korekty, 14 i 21 listopada są wolne!

Discussion starter · #59 ·
OFERTA SPECJALNA

Zgłoś swoją książkę do korekty w weekend i zapłać tylko połowę - każda książka poniżej 75 tys. słów za 50$!
Pierwszych 3 autorów, którzy się ze mną skontaktują, otrzyma swoje manuskrypty z powrotem w ciągu 48 godzin, więc jeśli się spieszysz, ta oferta jest dla Ciebie ;)
Mam również wiele wolnych miejsc w grudniu i styczniu.

Alexa :-*

Aktualizacja: dwa miejsca już zajęte - zostało jedno!

Alexa jest fantastycznym korektorem. Jej praca jest tak dokładna - zauważyła błędy, które inni przeoczyli! Zredagowała dla mnie trzy książki i nie mógłbym być bardziej zadowolony z jej usług. Dzięki Alexa!!!

41 - 60 of 440 Posts