Kindle Forum banner
61 - 80 of 440 Posts
Alexa właśnie skończyła korektę mojej czwartej książki z nią i jak zwykle jej praca była wspaniała. Zauważyła błędy, o których nawet nie wiedziałem, że je robię i jest o wiele lepsza od innych korektorów, z którymi pracowałem.

Dobrze wykonana robota, Alexa!

Discussion starter · #62 ·
Dzięki Allyson i Lindo za wasze recenzje ;)

Mam kilka wolnych terminów w grudniu, więc jeśli ktoś potrzebuje korektora, wystarczy kliknąć na obrazek w mojej sygnaturze, aby przejść do mojej strony internetowej :)

Discussion starter · #69 ·
VayneLine said:
Co jeśli moja książka ma ponad 100 tysięcy?
Zależy od gatunku i ramy czasowej. Jeśli to science-fiction, zapraszamy do przesłania książki, a my dostosujemy cenę i ramy czasowe, w tym 20% zniżki :)

Discussion starter · #75 ·
Richard Tongue said:
Gorąco polecam skorzystanie z tego - zleciłem Aleksie edycję jednej z moich książek, a kolejna jest w kolejce - jest szybka, niezawodna i niezwykle dobra!

Richard
Dziękuję, Richard :D

Alexa wykonała doskonałą pracę z moją książką! Poleciłbym ją każdemu, kto szuka korektora. Była szybka, profesjonalna, odpowiadała na wiadomości i łatwo się z nią współpracowało.

Discussion starter · #77 ·
achick said:
Alexa wykonała doskonałą pracę z moją książką! Poleciłbym ją każdemu, kto szuka korektora. Była szybka, profesjonalna, odpowiadała na wiadomości i łatwo się z nią współpracowało.
Dziękuję! :-*

Jeśli ktoś mnie potrzebuje, mam wolne terminy w lutym!

61 - 80 of 440 Posts