Kindle Forum banner
181 - 200 of 438 Posts
alexabooks said:
Witajcie wszyscy!
Zazwyczaj nie reklamuję moich usług, ponieważ otrzymuję wystarczająco dużo zgłoszeń pocztą pantoflową, ale w końcu stworzyłem stronę internetową i postanowiłem podzielić się nią tutaj. Będę siedział w domu przez następne dwa miesiące z powodu problemów zdrowotnych, więc będę miał dużo czasu na korektę większej liczby książek. Odwiedź moją stronę internetową, aby uzyskać więcej informacji http://alexabooks.wixsite.com/authors i podziel się nią ze znajomymi. Mam nadzieję, że to komuś pomoże :)
Twoja strona internetowa jest ładna, podoba mi się, że wszystko jest na pierwszej stronie.

Discussion starter · #196 ·
Mam 2 wolne miejsca w maju! Kwiecień jest już zarezerwowany.

Krótkie przypomnienie - jeśli musisz odwołać, poświęć chwilę, aby poinformować o tym swojego redaktora/korektora. Będą mieli szansę przesunąć kogoś innego. Nie znikaj w ostatniej chwili, zwłaszcza wielokrotnie. To nie jest nieszkodliwe, ponieważ dochody freelancerów zależą od tego.

Serdeczne podziękowania dla moich stałych klientów, którzy zawsze są punktualni/profesjonalni/odpowiedzialni. :-* Niech bogowie Amazonu obdarzą Cię dużą ilością $$$ ;D

181 - 200 of 438 Posts