Kindle Forum banner
201 - 220 of 438 Posts
Byłem naprawdę pod wrażeniem usługi korekty Aleksy. Udało jej się znaleźć wiele drobnych błędów i literówek w moim manuskrypcie i zrobiła to bardzo szybko. Również w rozsądnej cenie, więc otrzymujesz dużo za swoje pieniądze. Zdecydowanie poleciłbym ją każdemu, kto szuka szybkiego, uczciwego i profesjonalnego korektora.

Discussion starter · #217 ·
rookiewriter said:
Byłem naprawdę pod wrażeniem usługi korekty tekstu Alexy. Udało jej się znaleźć wiele drobnych błędów i literówek w moim manuskrypcie i zrobiła to bardzo szybko. Również w rozsądnej cenie, więc otrzymujesz dużo za swoje pieniądze. Zdecydowanie polecam ją każdemu, kto szuka szybkiego, uczciwego i profesjonalnego korektora.
Dziękuję! ;)

Wciąż mam jedno wolne miejsce we wrześniu!

Alexa wykonała świetną robotę przy korekcie mojego manuskryptu. Mimo że przeszedł on intensywną kontrolę ze strony redaktora i mojej (dwukrotnie), wciąż miałem kilka błędów interpunkcyjnych, tak wiele, że będę wiecznie wdzięczny, że je znalazła i na nie wskazała. Alexa jest również punktualna i rozsądna. Czekam z niecierpliwością na współpracę z nią w przyszłości przy innych projektach.

Dzięki, Alexa!

Leslie H.

201 - 220 of 438 Posts